BeFunky Portland Office by Fieldwork Design

IMG_1 IMG_3

BeFunky, located in an industrial bow truss warehouse in NE Portland, is a photo editing app developer. The tenant improvement project scope includes 3,000 square feet of open office, conference room, whiskey lounge, and a kitchen/meeting area. The client wanted a project that reflected their brand by creating an inspiring, timeless work environment for their employees. The design concept is based on the camera aperture, and part of the BeFunky logo, and is deconstructed to create a wooden screen elements at conference and lounge walls. The aperture screen, also used as a ceiling structure, connects the two primary structures within the space. The palette of character grade white oak is used throughout the space, and treated with a dark stain within the lounge and kitchen areas. Inspired by the client’s love of mid-century furniture, the white oak is also used to create the custom workstations.

IMG_2

IMG_4IMG_7 IMG_8 IMG_9 IMG_11IMG_10

Comments are closed.