Central London Flat by Viewport Studio. London, UK

IMG_1 IMG_2

 

This central London flat belongs to an extended family of several generations from South East Asia, who regularly visit London for work and pleasure.  It could be used by two families staying for a two week holiday or just two adults in London for a few days of work. Therefore their brief to us was to create as flexible a space as possible that could accommodate a variety of functions, and be simple in design. Starting point was to see how we could reinstate the first floor living room back to something of its originally intended proportions so that the three tall arched french windows at the front could be restored and the lovely terrace with its wrought iron railings be brought back into use.
via viewportstudio.co.uk

IMG_3 IMG_4 IMG_5 IMG_6 IMG_11 IMG_12

Comments are closed.