The Guigu SPA Pavilion in Fuzhou, China by Lin Kaixin Design

IMG_1 IMG_2

Unlike the general SPA salon, it does not open for business, but provides an opportunity to life-loving people to experience “another” place. In space creation, it focuses on the richness and layering of forms as well as the tacit degree with the project temperament. The pavilion attaches importance to the interspersed and staggered layout aesthetics. Bridge and water is used to connect the space of the reception hall and lounge by bridge and water, corridor is used to connect the space of lounge and physiotherapy area; and transparent sliding door is used to connect the space of bathing zone and massage zone. The overall spatial structure planning makes full use of “winding path”, an oriental garden way to express the cultural and spirit pattern between landscape, object and people.

IMG_3 IMG_4 IMG_6 IMG_8 IMG_10 IMG_11 IMG_13 IMG_16 IMG_17 IMG_18 IMG_19 IMG_20 IMG_21 IMG_22 IMG_23 IMG_26 IMG_27

Comments are closed.